Debate Series
Human Right to Adequate Food and Nutrition - HRtAFN
5, 19, 26 de julho; 6, 13, 20 de setembro; 15, 18 de outubro | 2021 || 14h30-17h30 (GMT+1)
Online event
Debate
Pandemic and Post-Pandemic Food Security: Perspectives on the horizon
Iyá Vera Soares
Juliano Sá
Renato Maluf
18 de outubro de 2021, 14h30-17h30 (GMT+1)
Online event
Read moreDebate
Food in the School Environment: defending rights and promoting health
Kelly Alves
Larissa Mendes
Mariana Santarelli
15 October, 2021, 14h30-17h30 (GMT+1)
Online event
Read moreDebate
Popular Participation and Diversity: food beyond the plate
Inara do Nascimento Tavares
Irio Conti
Rita Serra
20 de setembro de 2021, 14h30-17h30 (GMT+1)
Online event
Read moreDebate
Sustainable Food Systems: the contributions of Agroecology towards SDGs (Agenda 2030)
Boaventura Monjane
João Pedro Stédile
Maria Emília Pacheco
13 de setembro de 2021, 14h30-17h30 (GMT+1)
Online event
Read moreDebate
Ultra-processed foods, obesity and chronic diseases. Who set this table?
Inês Rugani Ribeiro de Castro
Janine Giuberti Coutinho
Renata Levy
6 de setembro de 2021, 14h30-17h30 (GMT+1)
Online event
Read moreDebate
Challenges on the menu: agrotoxics, transgenics, deforestation and climate change
Glenn Makuta
Leomar Daroncho
Leonardo Melgarejo
26 de julho de 2021, 14h30-17h30 (GMT+1)
Online event
Read moreDebate
Transnational agrifood companies: time to «tell it like it is»
Manoela Carneiro Roland
Míriam Villamil Balestro Floriano
Paula Johns
Valéria Burity
19 de julho de 2021, 14h30-17h30 (GMT+1)
Online event
Read moreDebate
A Alimentação Adequada como um Direito Humano: a questão da fome, do direito e da fome de direitos
Adequate Food as a Human Right: on hunger, law and hunger for rights
Elizabetta Recine
Flávio Valente
Míriam Villamil Balestro Floriano
5 de julho de 2021, 14h30-17h30 (GMT+1)
Online event
Read more